Menu
HomehealthblogImplanturi penisului: modul în care funcționează și la ce să se aștepte

Implanturi penisului: modul în care funcționează și la ce să se aștepte

Implanturi penisului: modul în care funcționează și la ce să se aștepte

chirurgia implantului penisului este o procedură care ajută oamenii să aibă și să mențină o erecție. În timp ce aceste implanturi sunt cel mai frecvent pentru persoanele cu disfuncție erectilă care nu au răspuns la tratamente mai conservatoare, acestea sunt de asemenea disponibile ca parte a sugery-ului care afirmă gen. și scrotum. Acest dispozitiv îi ajută pe oameni să obțină o erecție și să -și recapete funcția sexuală.

În acest articol, examinăm tipurile de implanturi de penis disponibile și modul în care funcționează. De asemenea, aruncăm o privire la ce se poate aștepta o persoană de la o intervenție chirurgicală de implanturi penis.

cine este candidat pentru implanturi penisului?

În prezent, profesioniștii din domeniul sănătății vor recomanda cel mai probabil implanturile de penis pentru Cei cu disfuncție erectilă (ED) care nu au răspuns la o terapie mai conservatoare, cum ar fi pastile ED.

Alte persoane care pot beneficia de implanturi penisului includ cei cu boală Peyronie cu ED și persoane transgenre care suferă de gen- Chirurgie afirmativă.

Tipuri de implanturi

tipul de implant pe care îl utilizează un profesionist în domeniul sănătății va depinde de nevoile și preferințele individului.

Există mai multe Factorii pe care oamenii și medicii lor vor trebui să le ia în considerare înainte de a decide ce implant va fi cel mai potrivit, inclusiv:

 • Dimensiunea penisului, glandului și scrotumului
 • Orice istorie a chirurgiei abdominale sau pelvine anterioare
 • Prezența unei colostomii
 • Un istoric de transplant de rinichi
 • Dacă este sau nu sau nu, sau nu Penisul este circumcizat
 • Sănătate și bunăstare generală

Există două tipuri de implant: gonflabil și neinflabil:

Implant gonflabil

Implanturi gonflabile constau din doi cilindri în penis și o pompă gonflabilă în scrot. Pe măsură ce o persoană stoarce și eliberează pompa, cilindrii se umplu cu o soluție salină, care imită o erecție.

Există trei tipuri de implanturi gonflabile:

 • Gonflabil dintr-o bucată: aceste implanturi au o soluție salină la sfârșitul fiecărui cilindru din penis.
 • Gonflabil din două piese: aceste implanturi au o soluție salină în pompă în scrot.
 • Gonflabili din trei piese: aceste implanturi au un recipient plin de lichid în abdomen. Implanturile gonflabile din trei piese acționează adesea și se simt mai mult ca o erecție naturală decât celelalte opțiuni.

Implanturi gonflabile pentru persoanele transgenre

Recent, experții au conceput un nou gonflabil produsrecenzie.top Implantați special pentru cei care sunt transsexuali. Implantul ZSI-475 FTM are o singură pompă gonflabilă în formă de testicule și un dop în forma unui penis.

chirurgii ancorează acest implant la osul pubian. Cercetările sugerează că acest nou implant are o supraviețuire de 80% după 9 luni.

tije semi-rigide sau maleabile

Acest tip de implant de penis implică un chirurg care implantează două tije flexibile în penis. Implanturile nu se schimbă niciodată în dimensiune sau rigiditate și mențin o stare semi-rigidă. Oamenii pot, totuși, să stabilească tijele în diferite poziții cu ușurință.

În timp ce implanturile se apleacă de obicei în jos, oamenii le pot îndrepta într -o poziție ascendentă pentru activitate sexuală.

Cu toate acestea, ca acestea Implanturile fac ca penisul să fie întotdeauna semi-rigid, poate fi mai incomod decât implanturile gonflabile.

Ce este sexul folosind un implant ca?

Când o persoană umflă sau mișcă implantul În poziție, ar trebui să aibă o senzație similară cu o erecție obișnuită, atât în ​​circumferință, cât și în rigiditate.

Cercetările privind ratele de succes ale implanturilor de penis gonflabile din trei piese la 126 de persoane de peste 5 ani au constatat că peste 80% dintre persoanele cu implanturi și partenerii lor au raportat rate de satisfacție ridicate și o calitate mai ridicată a vieții.

În timp ce majoritatea oamenilor își recapătă funcția sexuală după 6 săptămâni și nu găsesc nici o diferență ușoară în orgasmele lor, oamenii pot experimenta și următoarele efecte adverse:

 • Implant mecanic Eșec
 • Scurtarea penisului
 • Durere postoperatorie
 • O diferență în senzația de penis
 • Sindromul Glans floppy, unde capul penisului nu devine greu

În plus, sondajele privind persoanele transgenre care au primit raportul de implant ZSI-475 FTM că:

 • 85-93% dintre participanți pot avea Sex penetrativ cu implantul
 • 60% dintre persoane au ajuns la orgasm după implantare
 • 93% dintre participanți au fost mulțumiți de implantul ZSI-475 FTM

ce să te aștepți de la chirurgie

knowin G Ce să vă așteptați înainte, în timpul și după procedură poate fi util în reducerea anxietății de operare în curs de operație.

oamenii ar putea dori să aibă o listă de întrebări despre procedură, îngrijire ulterioară și la ce să vă așteptați după Chirurgie, cum ar fi:

 • Care sunt riscurile chirurgiei?
 • Care sunt beneficiile chirurgiei?
 • Există alternative la intervenție chirurgicală?
 • Ce tipuri de implant oferă chirurgul și care ar fi cel mai bun pentru mine?
 • Ce precauții ar trebui să iau după operație?
 • Când pot Faceți sex după operație?

Dacă un profesionist din domeniul sănătății consideră că o persoană este un candidat adecvat pentru operație, va oferi persoanei instrucțiuni detaliate despre cum ar trebui să se pregătească.

Unele instrucțiuni pot include:

 • Nu mâncați sau beți nimic pentru o perioadă stabilită de timp înainte de operație
 • Lăsând obiecte de valoare acasă
 • [ Centrul de chirurgie. Are loc sub anestezie.

  În timpul procedurii, chirurgul va face o tăietură în penisul de sub cap și va așeza implantul în interior. Este important să personalizați dimensiunea implantului pe baza atât a corpului, cât și a penisului.

  Pentru implanturile gonflabile, chirurgul face mici tăieturi în scrot pentru a plasa pompa și supapa. Dacă chirurgul implantă un sistem din trei piese, vor face, de asemenea, incizii în abdomen pentru a pune în loc recipientul fluid.

  recuperarea de la chirurgia implantului

  Persoanele care au această procedură Ar trebui să poată merge acasă în aceeași zi. Aceștia vor trebui să ia medicamente pentru durere pentru a ajuta cu disconfort, iar medicii pot prescrie antibiotice pentru a preveni infecția.

  Doctorul va furniza, de asemenea, orice instrucțiuni suplimentare, care pot include:

 • Așteptați 4-6 săptămâni după operație înainte de a relua activitatea sexuală
 • Păstrarea penisului îndreptat spre butonul burtic pentru a împiedica curbarea în jos
 • Când și dacă va trebui să fie cusături eliminat
 • Când să reiați activitatea fizică, munca și exercițiile fizice
 • Instrucțiuni pentru utilizarea implantului

Medicul ar trebui să ofere, de asemenea, informații despre exercițiile de practică implicând umflarea și dezumflarea implantului în fiecare zi. Aceste exerciții vor ajuta la întinderea țesutului înconjurător.

Cât durează un implant de penis?

Cât durează un implant de penis de mai mulți factori. Oamenii ar trebui să ceară chirurgului lor durata de viață preconizată a implantului înainte de a trece procedura.

Cercetările sugerează că defecțiunile mecanice sunt cel mai probabil motiv pentru care un implant de penis gonflabil va avea nevoie de înlocuire. Dacă un chirurg a implantat dispozitivul cu 3-7 ani înainte de defecțiunea mecanică, poate recomanda să fie supusă unei intervenții chirurgicale pentru a înlocuie implant cu un dispozitiv mai nou.

Cu toate acestea, rata de supraviețuire mecanică a unui implant de penis gonflabil este de 78,2-85% după 10 ani.

Cercetările sugerează că persoanele transsexuale care primesc penis Implanturile pot experimenta o rată de eșec mai mare. Supraviețuirea de 5 ani a implanturilor de penis la persoanele transgenre este de 75-78%, iar până la 22% vor experimenta o defecțiune mecanică.

Nu au existat suficiente cercetări asupra noii supraviețuiri de implanturi ZSI-475 FTM în pe termen lung. Cu toate acestea, acest implant are o supraviețuire de 80% la 9 luni după operație.

Întrebări frecvente

Mai jos găsiți răspunsurile la unele întrebări comune despre implanturile penisului.

Sunt eficiente implanturile de penis?

Conform unui studiu, Peste 80% dintre persoanele care au suferit o intervenție chirurgicală și partenerii lor au fost mulțumiți de implantul lor.

În plus, după 6 săptămâni, majoritatea oamenilor nu au găsit nicio diferență semnificativă în orgasmele lor.

pot Implanturile de penis cresc dimensiunea penisului?

Implanturile penisului nu pot crește dimensiunea penisului.

Un efect secundar al unui implant de penis este scurtarea penisului. O persoană ar trebui să discute probleme cu privire la mărimea penisului după operație cu furnizorul de servicii medicale.

sunt implanturi penisului acoperite de asigurare?

Companiile de asigurări private pot acoperi o parte din costul Implanturi de penis dacă un medic stabilește că procedura este o necesitate medicală. Oamenii ar trebui să contacteze furnizorul de asigurări pentru a-și verifica acoperirea și pentru a se asigura că spitalul și chirurgul este în rețea.

Medicare și Medicare Advantage Plans pot acoperi, de asemenea, o parte din costul implanturilor penisului dacă procedura este necesară medical. O persoană ar trebui să -și verifice întotdeauna planul cu atenție înainte de a alege să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Aflați mai multe despre Medicare și Implanturi penile aici.

Rezumat

chirurgia implantului penisului este invazivă și prezintă mai multe riscuri, cum ar fi infecția postoperatorie și durerea. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor și partenerii lor sunt mulțumiți de implant și îl consideră eficient.

Speranța de viață a implantului va depinde de dispozitivul specific pe care îl folosește un chirurg. Cercetările sugerează că până la 85% din implanturile gonflabile vor continua să funcționeze timp de 10 ani.

 • Sănătatea bărbaților
 • disfuncție erectilă/ejaculare prematură

Medical News astăzi are linii directoare stricte de aprovizionare și se bazează doar din studii revizuite de la egal la egal, instituții de cercetare academică și reviste medicale și asociații. Evităm să folosim referințe terțiare. Legăm surse primare – inclusiv studii, referințe științifice și statistici – în cadrul fiecărui articol și le enumerăm, de asemenea, în secțiunea Resurse din partea de jos a articolelor noastre. Puteți afla mai multe despre cum ne asigurăm că conținutul nostru este exact și actual citind politica noastră editorială .

Share: